sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pentuset lähtevät pesästä

Aika on mennyt täällä hirvittävän nopeasti. Pennut kasvavat silmissä ja huomenna niiden on jo aika lähteä omille teilleen. Adrianne menee sijoitukseen, Arttu sijoitukseen ja kotiin jää Aatu, jonka kanssa onkin sitten tekemistä. Herra on melkoinen päällepäsmäri, mutta eiköhän tästä suhteellisen kovaluonteisesta pennusta vielä löydy se leppoisa harrastekoirakin, toivottavasti tehokas mejäkoira nyt ainakin.
Napero varmasti huokaisee helpotuksesta päästessään eroon riiviövauvoistaan, vaikka varmasti jää näitä myös kaipaamaan. On kuitenkin ollut sellaista hässäkkää, että nauttii varmasti tulevista rauhallisemmista päivistä - vaikkakin tuo Aatu jää äippänsä päiviä piristämään.

Tuloksien kanssa ei olla suuremmin edetty, mitä nyt Napero sai toisen I-palkintonsa vesipelastuksesta ja Iisa hyväksytyn BH:n. Kisakoitokset onkin otettu nyt aika lunkisti ja lähinnä treenipohjalta, ilman sen suurempia tuloshakuisuuksia. Eiköhän niitä tuloksia sieltä vielä tule ja saadaan tuo Weetikin jossain vaiheessa mejävalioksi.

Sopivia näyttelyitä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti