maanantai 21. maaliskuuta 2011

Black Fiascon esikoiset

Tänään olikin meillä sitten jännä päivä, sillä Napero alkoi selvästi näyttää merkkejä pentujen syntymästä. Petaili "pentulaatikko" useaan otteeseen ja alkoi olla hieman levoton. Vähitellen tyttö kuitenkin rauhoittui ja puoli kahdentoista maissa  ensimmäinen pentu putkahti maailmaan. Ensimmäisen pennun jälkeen maailmaan saapui vielä kaksi muuta pentua.
Ensisynnyttäjäksi Napero oli yllättävän rauhallinen ja hoiti synnytyksen hyvin. Pennut se otti heti lähelleen ja huolehti näistä alusta asti hellästi ja äidillisesti.

Kolmesta pennusta kaksi on uroksia, yksi narttu. Näin voin ilokseni todeta, että Neranne saa sen varaamansa ja haluamansa uroksen, vielä kun selvittelen kumpi näistä on hänelle parempi. Itseäni on kovasti houkuttanut nartun ottaminen, mutta täytyy vielä Sakarin kanssa pohtia tarkemmin. Tuontinarttuhan meille on tulossa pian Virosta, eli saatamme kallistua myös urokseen. Aikaa tässä on kuitenkin vielä miettiä ja katsella miten pennut tuosta kehittyvät.

Myös nimiä on tullut mietittyä ja ne tulevat mitä luultavimmin olemaan kaavaa..

Black Fiasco With + Little + A:lla alkava nimi

Esim.

Black Fiasco With Little Adrian
Black Fiasco With Little Aggie
Black Fiasco With Little Aidan
Black Fiasco With Little Alene

Täällä seuraillaan tilannetta. Pentuja saa halutessaan tulla katsomaan, asiasta on kuitenkin sovittava etukäteen. Pentujen tuleville omistajille laitan viestiä tulemaan.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea uusille pikkuisille!


    -Wilma Melfroos

    (juu, mä tiiän että tää on virtuaalinen, mutta realistisuutta realistisuutta :D)

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos kiitos!
    Mukavaa, että joku onnittelee. Etenkin kun realistisuutta kuitenkin haetaan. :D

    VastaaPoista