sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Napero mammalomalle + terveystuloksia

Black Fiascon poppoolla menee yhä hyvin. Ensimmäisen pentueen ajankohta on suunniteltu maalis-huhtikuun vaihteeseen, astutus hoidettu ja varaajia hankittu. Yhdistelmä tulee olemaan Napero x Weeti. Edellispäivänä käytiin Naperon kanssa myös ultrassa ja pentuja on varmasti syntymässä 3, mahdollisesti jopa enemmän. Yksi pentu jää meille itsellemme (sukupuoli vielä auki), yksi lähtee Nerannelle Ettoreen ja yksi sijoitukseen. Mahdollisten lisäpentujen kodeista ei ole vielä tietoa (irtohuomautus: lähtevät evm. koiriksi).

Eläinlääkärireissulla oli mukana koko poppoo. Tässä terveystuloksia.
Napero
Lonkat: A/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: OK, terveet

Weeti
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/1
Polvet: 0/0
Silmät: OK, terveet

Eppu
Lonkat: B/A
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: OK, terveet

Iisa
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: OK, terveet

Iisa, joka harrastaa flyballia, sai niveliinsä villi lohen öljyä ja Epulta puhdistettiin korvat. Tulehdusta niissä ei kuitenkaan ollut. Suhteellisen tervettä porukkaa meillä nyt on. Kaikki koirat on lisäksi reksiteröity vFCI:n rekisteriin ja Weetin hakemus VSL:n jalostusuros -listalle hyväksyttiin.

Ihmeellisiä tuloksia ei olla haalittu, mutta Eppu meni ja kaappasi itselleen vimeisen I-palkinnon Suomen mejän voittajaluokasta ja on näin ensimmäinen jälkivaliomme. Että pienet kakkukahvit täällä pidetään. Napero on nyt jonkin aikaa mammalomalla, katsotaan miten pentueen jälkeen jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti