maanantai 18. heinäkuuta 2011

Voittajina maailmanvoittajasta!

Lähdin maailmanvoittajaan suhteellisen rennoin mielin. Tavoitteita en ollut asettanut erityisen korkealle, sillä tilanne oli useimmille koiristani täysin vieras. Weeti nyt sai vuonna 2009 tittelin vMV-09, mutta noin muuten tällainen suuri näyttely oli täysin uusi asia. Sakari jäi tällä kertaa kotiin Niilon kanssa, koska näyttely kuitenkin pidettiin täällä kotosuomessaja sain apua mm. kasvattien omistajilta Nerannelta ja Santulta, mutta myös Sakarin siskolta.

Oma kasvattini ja urokseni BF. With Little Adrian, Aatu oli ainoa junioriluokan koira. Aikaisemmin mukaamme on tarttunut niin hyvää kuin erittäin hyvääkin, mutta olin kyllä onnessani kun maailmanvoittajassa tuomari ojensi meille erin nauhan! Ainoana juniorina Aatu oli toki sitten myös rop-junnu ja sai tittelin vjMV-11! Urosten joukossa nuori uros oli neljäs.

Aatun arvostelu: "Hyvä pää. Hyvin kehittynyt runko, jossa oikeanlaiset mittasuhteet. Hyvät raajat ja riittävät kulmaukset. Ikäisekseen hyvin kehittynyt junioriuros, jolla hyvälaatuinen karvapeite ja hyvä väritys."
Nuorten luokassa kisasivat urokset Sävelkuiskaajan Edward, Eppu ja kasvattini BF. With Little Arthur, Arttu. Molemmilla pojilla meni hienosti ja tuomarilta napsahti kummallekin erinomainen. Urosten joukossa Eppu oli toinen ja sai SERTin ja CACIBin. Arttu oli urosten kolmas.

Epun arvostelu: "Vahvan yleisvaikutelman antava nuortenluokan uros. Hyvä pää ja vahva kaula. Hyvin kehittynyt runko ja rintakehä. Vahvat raajat, jotka oikein kulmautuneet. Hyvä karvapeite."

Artun arvostelu: "Erinomainen pää ja ilme. Hyvin kehittynyt rintakehä ja vahva runko-osa. Kaunis väritys. Ikäisekseen riittävä karvapeite."

Avoimessa luokassa ei omia koiriani ollut. Valioluokassa kisasivat WW Wild And Free, Weeti ja TX Zaronape, Napero. Kumpikin sai erinomaisen. Weeti oli ROP ja Napero VSP, joten hienosti suoriutuivat kumpikin omasta osuudestaan ja saivat voittajatittelit.


Weetin arvostelu: "Vahvan ja ryhdikkään yleisvaikutelman antava uros. Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Hyvä pää, jossa saisi olla hieman tiiviimmät huulet. Hyvät korvat. Vahva kaula ja runko. Hyvin kehittynyt eturinta. Vahvat ja riittävästi kulmautuneet raajat. Erinomainen karvapeite."


Naperon arvostelu: "Kaunis pää ja vahva kaula. Hyvin kehittynyt etuosa ja runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä karvapeite, jota saisi olla hieman runsaammin. Rodunomainen kokonaisuus ja selkeä sukupuolileima."

Käyttöluokassa kisannut BF. With Little Adrianne, Adrianne sai myös erinomaisen ja oli narttujen kolmas. Esiintyi kyllä hienosti ja ylpeä saa olla.

Adriannen arvostelu: "Kaunis pää ja kaula. Riittävästi kehittynyt eturinta. Vahvat raajat, jotka riittävästi kulmautuneet. Oikeat rungonmittasuhteet. Toivoisin aavistuksen vahvempaa takaosaa. Kaunis, kiiltävä karvapeite. Rodunomainen yleisvaikutelma ja hyvä sukupuolileima."

Kasvattitäti on ylpeä ja iloinen kaikkien kolmen kasvatin hienosta esiintymisestä. Kaikille kun napsahti upeasti erinomainen. Lisäksi kaikki mukaan lähteneet koirat saivat ansiokkaasti erinomaisen, joten tyytyväisiä ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti