sunnuntai 25. joulukuuta 2011

B-pentuja tammikuulle?

Black Fiascon edellinen pentue saatettiin maailmaan maaliskuun alussa. Koirien kanssa on kerätty mukavasti tuloksia ja laumaan on liittynyt uusiakin tulokkaita. Olen jo useamman tovin miettinyt seuraavaa pentuetta ja tällä hetkellä toiveissa olisi saada tammikuulle enkkupentuja yhdistelmästä


Notting Hill Of Scarlets eli Iisa on Elinan upea kasvatti Scarlets kennelistä. Sen suku jatkuu melko pitkälle ja kattava selostus suvusta löytyykin koiran omalta sivulta. Se on menestynyt hienosi näyttelyissä ja valioitunut spanielikokeista. Lisäksi narttu on saavuttanut upean vSWE JVA -arvon.

Lucratief Last Hought eli Helmut on evm-sukuinen tuontikoira. Se ei ole juuri kisannut, mutta näyttelyistä on irronnut ainakin yksi ROP-tulos ja mejästä yksi I-palkinto. Luonteeltaan uros on energinen ja iloinen tapaus. 

Alkuperäisenä suunnitelmanani kasvatuksen suhteen oli luoda tasaisia linjoja. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että virtuaalisesti kaikki ei ole mahdollista - enkä aio jättää epätasaisuuden takia käyttämättä jalostukseen kaunista ja toimivaa yksilöä. Kaivelin kuitenkin vanhempia enkkuja esiin ja löysin Lucratief Last Thoughtin, jota ei koskaan käytetty jalostukseen ja joka näin toisi mukavasti lisää sukuun.

Varaukset ovat täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti